söta du!

Har varit barnvakt åt söta Frida idag! <3




underbara fredag!

Kl är ungefär halv elva och jag ligger fortfarande kvar i sängen sedan en och en halvtimme tillbaka. Det är härligt!! Denna veckan har faktiskt gått relativt snabbt, men kan vara för att jag jobbade fem dagar förra veckan? Jag mår lite bättre nu än vad jag gjorde i början av veckan. Allt tack vare sötnos Gustav! Tack! Men inatt drömde jag något märkligt. Eller kanske inte märkligt, men att jag drömde om mitt förra ex, sjukt konstigt. Har inte tänkt på honom på bra länge! Men fan så verkligt det var. Nog om det. Idag står det en hel del på schemat när man är ledig. Ska försöka dra mig upp ur sängen och ut i kylan i de andra rummen. Är ju så att jag har ca 25 grader i sovrummet och 15 grader i resten av lägenheten. Ska ta och klä på mig, sedan blir det ner till tvättstugan med alla sängkläder. Dags att tvätta dom. Sedan blir det att laga mat, är sjukt hungrig. Sedan får man väl ta och städa lite, diska med antar jag. Duscha är ju inte heller helt fel. Någon gång i eftermiddag så ska jag väl in med bilen och se om man lyckas få den besiktigad. Hade gärna träffat Gustav i helgen, men som jag sagt till honom, det här varit mycket de senaste helgerna. Är så sjukt pumpad på känslor och sorg långt in. Och mitt hår är rödbrunt. Med en utväxt på ca 15 cm. Har ju inte färgat det sedan i augusti. Det känns att håret mår bättre! Lägger väl snart upp en bild så ni får se mitt blekta, utväxta hår. Nej, dags att få något gjort! Puss!

umo

Då har man varit inne i stan hos barnmorskan! Gick bra tycker jag. Gillar dock inte den smärre chocken man fick när man insåg att man skulle göra en gynundersökning... Men det gick bra, lite högt blodtryck men inte så farligt. Hon skickade iallafall iväg en remiss till gyn på vårdcentralen. Kan få vänta upp till tre månader innan dom hör av sig. Men det känns grymt skönt att ha tagit detta första steget, nu går man åt rätt håll! Jobbade ju natt 21.30 - 04.45 så har bara sovit 3 timmar innan jag åkte till barnmorskan, så nu är det dags att sova lite mer. Ciao

det gör ont..

Jag vill inte gråta, men det hjälps inte.Och jag saknar dig så sjukt mycket. Jag vill bara att du ska ringa mig och säga att allt är bra och att du gjorde ett misstag. Men det gör du inte, och det gör så jävla ont...

fan då...

Man skriver till morsan på fb att man inte vill prata om det som hände eller höra talas om det. Tro på fan att hon ringer dagen efter och vill beklaga och säga att det finns andra killar, sen säger hon att jag inte ska snacka med så snygga killar, vad i helvete? För det första tyckte jag knappt att han såg bra ut i början, men han blev vacker i mina ögon och för det andra så är utsidan fan inte allt. Tack för den, nu sitter man och bölar som en barnunge igen. Hatar denna skiten!

min vanliga tur.

Jaha där gick det förhållandet åt helvetf1 min vanliga tur då. Du kan köra upp ditt jävla förlåt i röven. Orkar fan inte med detta. Att man aldrig i helvete kan få vara lycklig. Den närmaste tiden kommer bli ett rent jävla helvete. Att jag aldrig lär mig. Fan fan fan. Nu kommer tårarna fast man inte vill. JÄVLA SKIT..

crazy times with cousin! <3

Har min käraste kusin hos mig lö - må! Igår hämtade jag & brossan henne på stationen i Falkenberg, sedan åkte vi och handlade... Åkte hem och började göra tacos när vi insåg att vi hade glömt köpa bröd, smart! Brossan & Malin åkte iväg igen och handlade sådär i sista minuten. Stod en securias vid ingången till willys och Malin säger "Får vi komma in?" och han "Jag hindrar inte er" .. Tråkig jävla typ haha. Satt och kollade på lite bilder, spelade kort och "körde lastbil". Sedan låg man väl i typ en halvtimme i sängen och pratade om gubbfan, trevligt...Får väl se om gubbjäveln ringer idag då, vilket han skrev igår iallafall. Saknar!!

Nu sitter man uppe, vaknade vid 8. Damn it! Så går det när man har gått upp halv 6 hela veckan.. Malin ligger och sover.. Ska dra iväg till stallet sen och kolla när brossan å syrran rider!


Brossan kör tungt släp! haha




fan...

Det gör så jävla ont att inte veta vad som tynger dig... Kan du inte berätta för mig? ... Vill ju kunna prata med min pojkvän... Känns ju sådär när du inte hört av dig på två dagar. Hur var det med "Jag älskar dig"??? ... :(

FB

Skiter i fb nu, fuck this.

Ett liv är ett liv men..

Älskling, bara jag tänker på dig så ler jag och får fjärilar i magen!
Du & jag, vi fixar detta!

Ett liv är ett liv, men mina känslor för dig är starkare än att jag vågar riskera något.

Du gör mig lycklig!




Tim! <3

Kan seriöst säga att jag har aldrig känt såhär för någon innan. Är så kär att det gör ont.

Not the best choice.

Har ju fått lära mig då att kondomer inte är så jävla billigt och bra, särskilt inte när man glömmer bort det fullständigt. Lyckat! (y) Men det ska nog gå bra, i värsta fall blir det väl abort trots att jag är emot det. Det är säkert ingenting. Men nu äre fan dags att få igång mensen igen så man kan få gå på p-piller. Hade vart satan så skönt !!!!

Idag fick man iallafall vara handledare på jobbet åt Ronja. Duktig chey! Stolt över henne faktiskt, hon klarade sig riktigt bra :)... Har städat lägenheten och möblerat om i sovrummet, får väl se hur det går att sova på det hållet. Det blev mys iaf! :)


gubbjävel! <3

Helgen har varit helt underbar! Har mest myst hela helgen, kollat på film och pratat och lärt känna varandra hur mycket som helst :-) i lördags var vi på hans jobb och kollade lite, efter det åkte vi ut och kollade på stranden! Mys.

Igår åkte man hem igen för att åka direkt hem till syrran, hon bjöd mig och farmor på middag. Var mysigt att träffa farmor igen! Fick ta Frida så fort jag kom dit, så frågade Emelie om jag ville ta blöjan på henne. Har aldrig byttat blöja tidigare som jag kan komma ihåg. Så frågade hon om jag ville att hon skulle vara med, nejnej. Jag fixade det galant, som om jag inte hade gjort något annat innan. Hade säkert 10 barn i mitt förra liv! Stolt moster iallafall som vill ha en egen bebis men som får nöja sig med söta Frida sålänge :-)        Saknar min gubbjävel! <3


















6 timmar kvar!!!!!

Åhh, snart tar man tåget till malmö!!! :)
Ska strax åka in med Johanna nu för ett styrketräningspass :)
Efter det blir det inom ica salladsbar och köper lunch!
Hem och duscha, äta, packa & fixa sig. Sedan åker jag till älsklingen! :D ÄNTLIGEN!

48 timmar!

Kom nyss hem från träningen, har dammsugit och ska strax duscha och laga mat :) Får inte glömma tvätten också! Är typ speedad twentyfourseven nu alltså, gööööött! Snart varit rökfri i två dagar :) Men har bestämt mig för att jag ska snusa istället, annars lär väl någon snart få sig en jävel när jag väl slutat vara speedad och blir förbannad istället haha, DET GÅR BRA NU!


saknar min Tim

<3


hungrigtjej.nu <3



4 generationer!



<3

Correcting!

Jag ska tydligen åka ner till Malmö, kan vara så att ha jobbar på fredag ändå :)... '
Då blir det att se vad han har att erbjuda i helgen istället, hoppas på något mys!
Får dock inte träffa hans dotter denna helgen då hon är hos sin mamma, men det
är ju lika bra det. Annars går det väl alldeles för snabbt :)

Är billös denna veckan pga att brorsans koppling på 740n gick åt helvete, så hann aldrig fixa till den i helgen. Så han får låna min bil denna veckan :) Men så kommer man till jobbet och får höra av ens arbetskamrater att man har lite oljiga skor, ojdå. haha. Hade inte märkt det överhuvudtaget!

Då ska man snart åka och köpa nya skor, sedan blir det att åka ner till mormor och låtsasmorfar som fyller 70 idag :) Åker ner med Mamma, Emelie & Frida :).. Såå kul när man får berätta för mormor om sina bravader, hon tycker det är så kul hehe.

Rökfri i 20 timmar nu. Det känns ibland, men jag ska fixa detta! Ska man åka ner till Malmö typ varannan vecka så kostar detr mig typ 700 kr och jag röker för mellan 800 - 1000 kr så det blir perfa (y) Måste ta lite bilder till helgen känner jag :)


Lycklig Sandra som har sin skåning Tim <3

Traderaköp!

Köpte denna i helgen, 120 st ögonskuggor i matta och skimrande färger. :) En liten julklapp till mig själv i efterhand!


FREDAG!

Åhhh längtar efter min skåning!!!!
På fredag kommer han hit igen, och då ska vi ha myskväll.. Mhm..
På dagen blir det en "Lära-känna-varandra-bättre-dag", ska få honom till att måla lite, hehe.
Funderar på om man skulle köpa hem lite gottgott, jordgubbar och annat mys. Någon bra dricka?
En långpromenad i kylan? ..

my heart is freaki'n out when I held ya.

Kan ej förklaras i ord!

Gårdagen var i princip perfekt!
god mat, bra prat och en riktigt bra bio!  

Har aldrig känt såhär tidigare, eller det kanske är så när man är lycklig?
Nu hoppas jag att det håller mellan oss, för är det något jag är säker på så är det att det är den mannen jag vill vara med. Lycka!

Snaaaart!

Om en halvtimme är han här! :) Nu börjar man bli lite nervös...



Lördag!

Är inte särskilt nervös ännu, och då kommer han ändå om drygt tre timmar!!!
Det blir mat ute sen, och efter det blir det bio "En gång i phuket."
Sedan hem till mig igen och dricka lite och umgås! Längtar nu.
Snäll som han är så kör han in till stan och tillbaka så att jag kan dricka, SÖTNOS!!!
får bli en cider på detta!!! Kommer kanske bild på stylingen sen om jag hinner :)

Galet förväntansfull!!

Sa jag inte att brevet skulle hjälpa mig?
Jodå, inte ens två veckor efter att jag skickat det så har jag en dejt på lördag! :))))
En omtänksam karl med hjärta på rätta stället! Som vill ha barn dessutom.. Men det är ju inte konstigt eftersom han har en femårig dotter redan :)

"Kan man sakna någon man inte träffat? För jag saknade dig idag:)" ... Jag smälte totalt!! Jag hoppas verkligen, verkligen att kemin stämmer mellan oss!!! GladPanda.Nu som ska iväg och träna med Johanna nu! :) See ya ..

RSS 2.0