Så jäääävla lycklig! :D

Har fått förlängd anställning på SIA. Det säger väl allt? :D... Jag var nästan helt hundra på att jag skulle få gå nu i slutet av september och sedan komma tillbaka i januari igen. Men i torsdags fick jag reda på att jag får jobba hela vintern! HÄRLIGT!!!! ... Nu ska jag iväg och kämpa röven av mig ;)

Sista för detta året...

På lördag blir det den sista cruisingen för detta året. Då blir det cruising i Höganäs. Gött! Jag kommer längta som fan till nästa sommar!!!!!!!

Snapphane 2011 Tydinge

Underbart bra dag måste jag säga! Riktigt roligt var det. Tog dock inte många bilder alls. Synd ..
Här kommer några bilder från träffen!












Saknade Broby!

























Jag bara önskar att vi hade gått med dom andra in och att det hade varit ljusare, så man kunde tagit bättre bilder. Men sjuuuukt spännande var det och kommer aldrig glömma den kvällen!

hahaha bästa denna veckan!

Lillbrorsan har ju pillat med bilen och vi trodde han hade lagat den helt.. Men vad händer igår på morgonen när jag ska köra Linda till jobbet och småpojkarna till skolan? ... Jo bilen dör, precis när jag ska svänga av till Fynda. Bakom kommer en lastbil som ser otålig ut och småpojkarna får springa ut och putta hahaha. Måste ju ha sett helt stört ut, men det var kul!!!

en sträng vecka!

Denna veckan har varit riktigt sträng. Varför? Jo 13 st sjuka på jobbet är anledningen. Igår slet man häcken av sig och det kändes som att man var nära på att hamna i koma eller något. På kvällen får jag sms om att ens kompis hund har fått avlivas, och sen frågar hon om jag skulle kunna köra henne till jobbet. Självklart man ställer upp når det hånder sånt. Jag skulle altså behöva gå upp kl 9 och köra henne halv 10. Men nu ringer lillbrorsan och frågar om jag kan köra in han och hans kompis till skolan, för dom börjar halv 11 och har ingen buss som passar. Vad gör man då? Sådär äckligt snäll som jag är så kommer jag att köra upp till Abild och hämta pojkarna, sedan till Heberg och hämta Linda och sen in tilll stan. LIVET är inte lätt alltid men jag är inte bitter ;-)

RSS 2.0