23 Augusti 2011



kilona rasar, det syns inte så mycket ännu men det känns. Blev svarthårig i fredags, känns bra nu.
På fredag drar jag härifrån, drar till vimmerby med jobbet. Ska bo på hotell och festa lite. Gött! Sa någon något om konferens? Jaja, det ordnar sig.

Hjälpte Jon i söndags med deras vedskjul, det blir riktigt bra faktiskt och jag tränade på höjder!
Satt och pratade med Linda igår att man är nästan aldrig inne på msn längre, sist jag var inne på msn aktivt var för ett och ett halvt år sedan, och vi pratade om hur man satt fastklistrad vid datorn hela nätterna och pratade med någon kille även fast man skulle till skolan några timmar senare, saknar det :)

Någon som är på och snackar med mig hela nätterna? ;) haha

Får se om jag får sålt audin på torsdag, kommer hit en kille och kollar på den. Tror han bara ville ha bilen pga motorn så får hoppas att jag hörde rätt! Och just nu håller Robin på och pillar med 850n, nu ska den väl iallafall bli fixad! Håller tummarna för det!



but i know at seventeen its hard to see past friday night

Mhm ..

I am nowhere without you, I dont know what I should do..... Nehe, nu skiter jag i datorn.. Va i helvete ska man ha en dator för ?.. Sån jävla skit .. Ne, nu ska jag ut och springa... springa bort alla bekymmer. Fuck this!!!!

............

Är man förbannad som fan så ... vet jag inte vad jag ska ta mig till ... Eller så drar man till Göteborg och träffar Simon kanske ?... Helvete också ... Jag måste fan låta bli alltså.... Vilket jääävla as. Är det något jag ska göra i livet så är det att klå den jävla skitungen ... Hur jävla lågt får man gå alltså ??? ..... Ne, nu jävlar!!!!!!!!

sure is

En man sitter på verandan med sin maka. Han säger, "jag älskar dig." Hon frågar sarkastiskt, " - Är det du eller whiskyn som pratar?" Han svarar, " - Det är jag som pratar med whiskyn".

den du !

Idag börjar mitt nya liv och fan vad taggad och motiverad jag är! Ni ska allt få se vad jag klarar av, jag känner mig starkare än någonsin! you'll see!

00:00

Har precis kommit hem ifrån jobbet! Nu sitter jag vid datorn och har kollat min mejl ifall jag har fått något från chefen. Nej, icke så Nicke. Min arbetskompis fick mejl idag från chefen om att hon inte får fortsatt efter sista september, så nu börjar jag bli orolig. Tack och lov för att jag har jobbat där sen i februari. Man kanske får stanna ändå!

Jag har ett jobb som jag trivs med väldigt bra, jag har de bästa arbetskompisarna man kan tänka sig. Men det allra bästa är att man har hur mycket tid som helst till att bara tänka, tänka.

Gammal & nytt, igår & imorgon.

På fredag blir det firmafest, eller som vi säger.. Siafest! Det ska bli gött att komma in i dimman lite igen med kärt folk. Kubb & grillning står på schemat. Det gillas.

Min kära volvo har funkat hyffsat de senaste dagarna, den har inte velat dö för mig iallafall. Tur är väl det. Tänk att få motorstopp påväg till jobbet, eller ännu värre.. Hem från jobbet! Ujuj..

Katterna springer runt här som vildar just nu, skulle kunna tänka mig att dom har sovit mestadels av dagen. Dom är ju för söta .... när dom sover!

Och idag fick jag fan köpa en ny dammsugare, den tredje dammsugaren på tre månader. Denna gången sparar jag garantin iallafall, och köper inte samma skitdammsugare som de andra gångerna!

Nähä, mer vettigt än så hade jag inte att skriva just nu, ska försöka bli mer aktiv här. Men jobbet tar ju upp mycket av min tid, det måste jag erkänna.

Tack & Hej!

Upp ur askan

Jag har insett på den senaste tiden att jag under det senaste året har växt nått otroligt. Från ingenting till nästan allting. För ungefär ett år sedan var jag i en djup depression. Nästa vecka har jag jobbat ett halvår på Sia glass, och jag trivs jättebra! Jag. har egen lägenhet, tog tag i körkortet och fixade det. Har två bilar och två underbara döttrat ! Jag trivs med mitt liv och jag mår bra :-). Visst det hade inte varit fel att dela livet med någon, ha någon som ligger och väntar på en när man kommer hem från jobbet, någon man kan älska. Men det kan vänta, för jag har hela livet på mig och bra män växer inte på träd. Jag lär nog få kyssa många grodor innan jag hittar prinsen.

RSS 2.0