happiness

Snälla kom tillbaka till mig :( Jag älskar dig så otroligt mycket !

En random kille skrev nyligen till mig ang fotot nedan

Han "Dina ögon <3"
Jag "tack :)"
Han "Vad tänker / tittar man på när man har en sån blick? :S"
Jag "Just på den bilden så tänkte jag på min dåvarande pojkvän som satt jämte."
Han "Ist antar jag att det är väldigt tråkigt att det inte är nuvaranda. För du ser väldigt lycklig ut.
Jag "jag var väldigt lycklig ja."



power "start of summer meet" 2012.

Längtar tills man får köra jänk igen!!! Hade mer än gärna vart ute och kört en dag som denna, soligt och fint som fan. Nästa projekt blir att skaffa en jänk alltså, alt skaffa vänner i närheten som kör jänk. Blir ju så jävla sugen alltså.
nähä jaha, taggar 26 maj istället! Ska bli kul som fan!!!!

får väl se om man kör norrmannens eller bennyboys jänk. fina bilar!!!! Får slänga upp ett kort på skönheterna!





.. redhead ..

Rödhårig igen och redo för sommaren ;)


ROADTRIP!

Jag och mina tjejer har halvspikat en roadtrip till Örebro/Linde v28. Ska bli riktigt jävla kul, och dessutom få träffa tjejerna i Örebro och se lite nytt i Linde. Får väl se om man besöker några andra städer med. Blir ingen större planering mer än vart vi ska sova, tar dagen som den kommer och ser till att ha jävligt kul. Längtar!!!!


Mr perfect.

Det är svårt för mig att skriva om detta. Vill få ut det jag behöver få ur mig. Jag var så säker på att Tim var den rätta. Vi har så mycket gemensamt, kommer bra överens och förstås varanda. Vi kunde prata om allt, som en bästa vän som man har sex med. Jag kunde tänka mig en framtid med honom, jag ville ha en framtid med honom. Jag älskar honom. Och det känns förjävligt att vårat förhållande tog slut pga att han inte var redo för ett förhållande. Så bra som det gick mellan oss, kommer han någonsin vara redo isåfall? När jag är arg så intalar jag mig själv att han bara utnyttjade mig, att han är ett jävla svin. När jag är ledsen så tänker jag på den natten, den natten då han sa att han älskade mig. Men är man verkligen inte redo för ett förhållande om man säger att man älskar den andre? Det hänger inte ihop. Sen börjar man fundera över om han sa att han älskade mig för att jag skulle släppa till. Men det stämmer inte det heller. I mitt huvud stämmer ingenting. Man säger inte att man älskar någon och sedan gör slut en vecka senare. This is killing me! Han är killen jag vill ha, som jag hade och aldrig kommer få tillbaks igen som det ser ut nu. Men jag hoppas. Jag hoppas verkligen att han i framtiden är redo och vill vara med mig igen. Han sa att allting skulle bli bra, men det blev det inte. Det är på grund av honom som jag får tårar i ögonen när jag ser en buss, när jag ser en pappa med sin lilla dotter, när jag hör hans namn, lyssnar på en låt om kärlek eller när jag ser två människor som kysser varandra. Jag vill kyssa honom igen och sitta i soffan och kolla på Sveriges värsta bilförare och kramas och nästan missa när idiotskåningen säger åt en annan skåning att prata svenska.

Brand new s80!

Denna skönheten köper man antagligen nästa helg om den finns kvar! Ska bli riktigt gött med en ordentlig bil!!
http://www.blocket.se/lund/Volvo_s80_37935187.htm?ca=20&w=2


Helg!

Har haft min första nattvecka, och satan så jobbigt det har varit!!!
Har mått illa, haft uppsvullen mage, huvudvärk och extremt trött! Usch. Två veckor till av detta, sedan blir det fyra veckors dag/kväll och sen är vi på't igen. Tack och lov för att det är helg!

Hade inga större problem med att jobba natt i somras, men nu är det vintertid så antar att det är därför man mår så illa.

Nu ska man vara hos päronen ikväll, ska väl kanske fixa lite med bilen idag med..

Ciao!

RSS 2.0