".. Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min Du är nån annan nu i och för sig Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.."

.

SE Xperia x12 Arc S

~ Köpte denna godingen för ett par veckor sen! ;) Love it!! ~


Jul, jul, strålande jul!

Det börjar närma sig december nu och jag har julpyntat hela lägenheten i helgen som var! Skitmysigt blev det.

Fick sålt audin i förra veckan. Gött! Fick byta avgassystem på volvon förra helgen, gick på två tusen! .. Yes.. På fredag ska vi byta abs-givare och bränslepumpsrelät och på lördag blir det besiktning!!! Får hoppas att det inte blir något strul med katten...

Var med Johanna i Hstad för typ 2 veckor sen. Fick tag på en asläcker klänning. (På bilden nedan)... Ja just det, jag och Johanna började gymma för en månad sen också. Vi gymmar 3 dagar i veckan och jag har gått ner ungefär 4 kg. Men denna gången äter jag nästintill vad jag vill. Men får nog dra ner på det längre fram. Har lyckats springa på löpband, progress!!! Så jävla skönt ..

Hm, vad har jag mer att säga?.. Har anställning till 9:e december, men förhoppningsvis blir det någon vecka till. Sedan är jag arbetslös till januari. Ska bli rätt gött faktiskt, har varit ledig två veckor på nio månader, men å andra sidan har man blivit så van vid att gå till jobbet nu. Kommer nog vara sjukt rastlös skulle jag tro! Menmen, nu ska jag laga krubb. falukörv & makaroner bliré. Ciao!



RSS 2.0