bildbevis!

ja men lite bilder kan jag ju bjuda på med från dagen! :-)




























en annan utslagen hjälte

nu ligger man i sängen efter en mycket lång dag. har packat de senaste två timmarna, och är någorlunda färdig. det blir att gå upp tidigt imorgon för att städa lägenheten lite och fixa iordning det sista. sista natten i min egna säng, för nästa natt tillbringar jag i Florens!

men upplevelsen på universeum var rolig, det var mycket intressanta saker och djur att titta på. efter att ha varit där i ca 3 timmar så gick vi till en libanesisk restaurang och åt lunch. det var mycket folk på universeum så det var grymt skönt att sitta där helt ensamma och bara ta det lugnt..

nu ska jag smsa lite med T så ska jag sova sen, går upp halv sju imorgon och åker halv 9 från Abild.

får se om jag hinner blogga imorgon annars så hörs vi om en vecka ;-)

får väl säga som italienarna - Addio!

på spång igen!

just nu sitter jag i en bil med Ronja, hennes syster och systerns sambo och barn. vi är påväg upp till Göteborg och ska gå på universeum. sist jag var där så var jag 15 år gammal och kommer inte ihåg någonting så det ska bli spännande. får uppdatera på vägen hem om upplevelsen ;-).

här har vi en bild på en utslagen hjälte :-)




lönespec.

fick min lönespec för denna månaden och fick mig en ordentlig chock alltså. men man ska inte klaga! nu får sparkontot skåda siffror de aldrig sett innan.




vänskap!

har idag varit och tränat med Johanna, efter det åt vi lunch hemma hos mig. efter det så satte vi oss och började sortera bilder, ska nämligen framkalla en del bilder och sätta in i album. Sånt är ju kul!




på språng varje dag!

Nu kan jag blogga från mobilen med, ogillar egentligen ordet "blogga", tänker på små fjortisar som faktiskt tror att dom kan tjäna pengar på detta.. säger bara en sak till er, skaffa ett riktigt jobb då!

Nu är det tre dagar kvar till Italien, längtar!

och så har jag nya glasögon med, dom gamla var verkligen extremt repiga. jag hade även fått sämre syn, så nu har jag glasögon som passar mig bättre, ser även lite äldre ut i dem, hehe.




Mr. T

T, jag ogillar starkt att vi bara smsar hela tiden om allt vi ska göra.
Skaffa bil, kom hit och var med mig! Så får vi se vad det leder till..
 
Sådana här sms kan man få på natten (censurerat för de stackars små barnen som råkar komma in på min blogg.)
 
"Hade gärna kommit till dig men jag har ingen bil:(. Jag är med k** :) Jag stoppar in min stora k** i dig;). Puss"
 
 

Skadeglädje or what?

Jag blir så jävla saaaatans lycklig varenda gång jag läser det du skriver!

Jo men föresten, träffade Laholms egna Brolle i lördags. Vilka minen man får från förra året, vilka minnen!

remiss och blodprover.

Var ju hos läkaren på hälsoundersökning den tredje september. Fick remiss skickad till Varbergs sjukhus. Hej mitt nya liv!
 
Har även varit och tagit fler blodprover hos gyn och hoppas att jag får ett svar snart.
Nog för att jag inte kan bli med barn på minst 2 - 2½ år så kan det ju kännas skönt att det kommer att fungera då när jag vill ha barn. Håller tummarna till tusen!
 
Jag vill ha en liten! Men det är väl inget nytt?
Men jag är förståndigare nu, vettigare. Jävlar va vuxen man blev på en gång...
 
 

fynd

fynd från gks! 29 kr.
 

Italien... Florens, Rom & Venedig.

Snart, om 6 dagar flyr jag till Italien. Flyr från höstrusket och åker på en kulturresa i värmen. Härligt!

Twin lake run & Bjuvsburnouten (skrivet den 3 sep)

Förrförra helgen blev det Bjuvsburnouten. Som vanligt så var det lika trevligt. Jag och Jossan ställde oss och kollade på när dom skulle ha ihjäl en golf, det tog 1 minut och 40 sec :-) förra året försökte dom ha ihjäl en Volvo men efter tio minuter gav dom upp. Klart det ska vara Volvo ;-)

Buicken pallade inte trycket inne i Helsingborgs stad så fick svänga av från cruisingen och låta den svalna. Annars gick det bra :-) synd bara att inte C-O var där, det hade ju varit kul :-)



Sedan så var vi på Twinlake run i lördags, Benny körde ner till Höör sedan fick Robin köra rundan. En runda på ca 7 mil med frågor och tävlingar, det var väldigt spännande. Gick ingen vidare dock när vi lät Koffe kasta frisbe (tvingade honom egentligen). Men kul var det ändå :-) träffade flera trevliga killar man kunde tjöta med!



När vi väl var tillbaka på området så började Robin och Koffe dricka och jag tog över rodret :-) kändes jävligt konstigt att Robin drack måste jag säga, det hör ju inte vill vanligheterna. Men dom skötte sig bra! Vid tiotiden på kvällen började jag må dåligt så la mig i baksätet för att sova en stund. Det var så jävla kallt och hade önskat att T var där och värmde mig :-/ han får ta och skaffa bil nu alltså!

Iallafall, mådde sämre och sämre så drygt en timme senare var jag tvungen att gå ut och sätta mig hos de andra. Jag frös, hade så jävla ont i huvudet och skiten satt uppe i halsen.

Vi bestämde oss för att inte köra hem, jag skulle aldrig orka köra ända hem till Falkenberg vilket är 15 mil. Och dom 10 milen till Benny orkade jag knappast heller. Så dom började leta efter hotell, motell, vandrarhem osv. Men inte en enda hade ett ledigt rum, vad är det för skit?

Sedan säger Louisian att vi kan sova hos henne i Bjärnum, men att vi måste köra dit. Vilket är ca 4 mil. Och jag tänker att jag måste ju fan sova någonstans, kan ju inte sova i bilen i den kylan.

Sagt och gjort, Rita kör först med Manges Buick och efter kör jag. Tur som fan att det inte var längre för ögonen gick i kors ungefär när vi var framme. Fick sova i hennes dotters säng, och jag har nog aldrig sovit så gott någon gång innan. Så jävla skönt!
 
Men kvällen var lyckad i vilket fall som helst! Och det var väl sista cruisingen för mig iår iallafall. Det lyckades bli rätt många denna sommaren. Först hade vi Hässleholm start of power meet. Sedan var det en mindre cruising i Knislinge. Hishultsrundan, Bjuvsburnouten och Twinlake run. Känns som att jag har glömt någon, men men.
 
Sedan får jag gratta brorsan som tog lastbilskortet i förra veckan, han är ju för jävla duktig!!! Bra jobbat!

RSS 2.0