Älskade lilla vännen!

Har varit inne lite hos Emelie & Jon idag. Gick runt och höll på Frida en bra stund och pratade med henne litegrann och sjöng för henne! :) Hon blir så tyst och lugn när hon kommer till moster... Näh, nu måste man skaffa sig barn snart, längtar ju ihjäl till att få en egen!!!!!


....

Det gör riktigt ont att höra syster säga att han bara utnyttjade mig hela tiden, men jag vet ju att det bara är delvis sant. Men fan, de kändes. skit också.


Jag kan lägga mig ner och trycka mig mot golvet i total ångest, skära mig och komma till jobbet med skärsår som inte skulle kunna förklaras som rivsår ... Men gör man de? Näääää. barnsligt. Tack och lov att den tiden är över... Tur att ärren man har inte är så iögonfallande.

Tagga!

Idag blir de en jävla seg dag, får ta bussen till jobbet idag mä, nämligen så att lillbrorsan fick körkort igår, så jävla härligt! Duktiga pojk!!!! Så han hämtar mig efter jobbet och kör hem mig, eftersom det inte finns någon buss jag kan ta när jag slutat! ....

Imorgon blire att tagga till och ut å röjja igen! Dricka me SIAglass gänget! Bowling & krogen efteråt hoppas jag!
Är inte ens någon idé att vara nykter när man ändå inte har någon bil! Så det blir att sväva in i dimman! Och sedan kan man ju hålla tummarna för att en viss person får ändrade planer och vill komma hit! (a)

Nä, blir nog ingen mer styrketräning denna veckan, så kör på hårt nästa vecka igen! Åh, jag vll ha min bil besiktigad så man kan köra skrället!!!!

Nähä, nehe. Efter att ha passat Frida ett par gånger så känner man att det snart är dags att skaffa sig en gubbafan att skaffa barn me, börjar ju känna sig änna kärring när man snart är 22^^ Har ju satt mitt år, 2014 ska jag ha barn. Nu äre bara gubben kvar me. Back on the road again...



Volvo! <3

Känns som att man har gjort mycket idag. Tränat ett styrketräningspass med Jenny på 100 min (y). Efter det åkte jag å tanka på 740n och även en 10liters dunk. Efter det åkte man och tog ut pengar till Emil som har kollat på min bil, tackar man för! Han ville inte ha några pengar för besväret, men han får lite ändå. Efter det skickade man iväg ett kassakort och brevet. Sedan körde man hem till Heberg igen, traskade iväg till Jörgen och hämtade min 850. Får kärringastop 2 ggr, har aldrig fått de me den bilen innan, men det var nog för att den har stått ett tag och för att den var iskall. De känns lite riskabelt att köra me körförbud, men korta sträcker ska man la klara. Nu har man duschat och ska strac göra mat. Sedan blire jobb! Och så håller man tummarna för brorsan som kör upp om 45 min!!!!! Han klarade teorin iallafall, duktig pojke! .... Föresten, tänker köpa hans bil när han får för sig att sälja den, så jävla go att köra! Ciao.




I'll make it!


Jag är stark, jag ska INTE ge vika... Och jag ska fan lyckas!!!!!!!


seg fredag.. Ronja kommer hit i eftermiddag så vi kan umgås lite. Kan behöva det efter denna känslomässiga vecka ... och snön, var i helvete kom den ifrån?? Jag som bytte till vårskor igår ... Jag är iallafall klar med brevet nu, får väl se när man skickar iväg det med.. jobbigt som fan, men det är ett måste så man kan lägga allt bakom sig sen. Det känns redan bättre nu när jag har skrivit det, men det kommer kännas ännu bättre när det blir ivägskickat... Nähä, jaha. Har laddat hem karatefylla, så blir att kolla på de tills Ronja kommer... Seeeeeg fredaaaaag! Nu ska la iallafall min idiotbil bli klar i helgen så den kan bli besiktigad, bilfan ... Som ni märker så är det iiiingen idé att jävlas med mig idag, har alldeles för kort stubin denna soliga dag. Ähh whatever... SIA-FEST nästa fredag, sjuuuuuuukt taggad. Bowling med bästaste och efter det KROOOOGEN!!! Kan ju behövas, ska bli sjuuuuuukt kuuuuuuul!!!!!!! Föresten, vet ni vad som får mig att garva ihjäl mig på jobbet? Joo, att trycka upp glass i folks ansikten!!!! Jag skrattade så jag inte kunde få luft, Johanna skrattade så mycket att hon grät och Jenny var inte lika road. HAHA! Värst vad jag kunde bli på så mycket bättre humör nu då, great!!! Nice times, great memories. En perfekt avslutning på veckans sista arbetspass! Nähä, här kan man inte sitta och mögla, sätter på karatefylla istället och får hoppas på mer skratt!!!! See ya!









If you can dream it, you can do it.

Mosters älskling!

stoltmoster.se! <3


RSS 2.0