Fantastiskt julhelg!

Denna julhelgen har varit helt underbar! Underbara människor och minnen! Min älskade kusin tog tåget till mig i torsdags, blev två chilldagar där. Torsdag & Fredag.

Sedan på julafton åkte vi upp till pärona Åbinger! Det blev julklappsutdelning med en senil och allmänt flamsig mormor, lite snack med morbror om VARFÖR man ska använda kondom, så man slipper betala underhåll tills man är 65! Julmat på det och ris ala malta med alldeles för tunn saftsås. Efter det körde jag & Malin en quiz och delade in hela tjocka släkten i 3 lag. Dom tog det på största allvar så det var jättekul. Tycker utslagsfrågan blev awesome! "Vad väger Malin & Sandra tillsammans?" Där skrev vissa, låga siffror. Man tackar, man tackar! ..

Lite mitt i allting kom min syster och hennes pojkvän in med Frida så man fick se henne för första gången, så jävla underbart söt ungen är!!!

Åkte hem vid ett på natten, i blixthalka! Skitkul, NOT! Tacka vet jag dubbdäck, men det hjälpte knappt. Tänk om man hade kört med sin egna bil? Hujedamig! Lånar ju brorsans 740, go bil!

Nähä, jaha. Körde Malin till tåget innan dag, fan så tråkigt. Men hon kommer ju tillbaka till sportlovet iallafall! :)
Lägger ut lite bilder från julafton, håll till godo! Ciao.








































in love.

!

All I want for christmas is you!

Jullunch!

Då är man uppe med tuppen idag med, nästan iallafall haha. Ska ta och klä på mig och sedan dammsuga lägenheten :-) ska sedan plocka lite och så. Efter det ska jag sminka mig och platta håret, vilket jag inte gjort på evigheter känns det som :-) sedan blir det att möta upp Johanna på jobbet för en jullunch på sia! :-) Åh jag vill träffa Frida nu, eller iallafall få se bild på henne på webbisar :-) ska väl iallafall få se henne en stund på julafton, mys! :-) Nähä, här kan man inte sitta och mögla, dags att städa! :-) höres!

Onsdag!

Igår blev man moster till en liten Frida! :-D bara väntar nu på att hon ska komma upp på webbisar! Hon ska tydligen vara blond så hon blir väl Jon upp i dan :-) tog även bort min fb igår, är inne där lite för mycket. Så skiter i den sidan nu :-) så vill någon veta något om mig eller få tag på mig så får ni kolla här eller messa/ ringa :-) Idag har jag iallafall vart på lillasysterns skolavslutning, efter det åkte vi och Johanna till gymmet. Det blev ett bra gympass! Efter det handlade vi :-) sedan åkte vi hem, lillebror väntade hemma på oss eftersom han slutade innan vi hann komma hem :-) så vi bakade och när mamma hade slutat så åt vi taco :-) gött! Men nu är man en aning natt. Ligger i soffan nu, chillar och pratar med Matias :-) lite senare så blir det storstädning för imorgon kommer min kära kusin hit! :-D ska bara på jullunch med Johanna, på jobbet innan jag åker och hämtas henne :-) diggar fö pga personalens julklapp, 25000 lr till ett vattenreningsverk i en liten by i Afrika :-) Nähä, dags att chilla vidare. Kanske skriver senare :-) höres!

Ensamt!!!

Sitter i min lägenhet helt själv!! Visst katterna här, men börjar jag samtala med dom så blir jag väl snart galen!
Hade tänkt tvätta, städa och diska idag. Kanske tar och rensar i garderoden. Det beros på om någon vill träffa mig idag eller inte. Annars har jag myyyyycket tid! :O

Fick iallafall jobba igår, gött! :) Tiden gick riktigt fort så det var gött. Jag både vill och vill inte jobba. Det är ju gött att vara ledig också hehe. Får väl se om man kanske bakar bullar?

Nej vet ni vad! :d Jag åker till min lilla Linda :) ... Ciao!

Senaste skapelserna!






Jobbig vecka!

Har varit en sjukt jobbig vecka. Har bara varit irriterad, arg och trött hela veckan. Idag är sista dagen för veckan och året vad jag vet. Får väl se. Sitter och pratar med Lisa i tele och pratar om gamla tider m,m... Ska snart åka iväg och jobba!!! Min kära kusin kommer hem till mig den 22e och bor hos mig under julhelgen. Ska bli sjukt kul!!!
Har väl inte så mycket att skriva just nu, förutom att jag ska döda långa farbrorn-maskinen idag om den krånglar. Dööööö! satans maskinjävel!!!.. Tack och lov för helg snart.



RSS 2.0