My life as I know it

Mitt liv är som en berg och dalbana.... I korta perioder så är jag så lycklig att det nästan är olagligt och sedan kommer svackorna när jag gräver ner mig mer och mer....  Just nu är det en sådan svacka.... Fan då...


Vill bara hitta dig, mr right. Sedan kan jag le ett äkta leende igen. Snälla..

Längesen sist :)

Har börjat prata med en kille som jag inte riktigt kan låta bli. Hur kommer det sig.... Är rätt trött på att vara kär så jag hoppas på att jag inte håller på att bli det. Eller trött och trött, är trött på att bli kär i fel killar hela tiden. Suck!!!

Är även sjuk sen igår. Hosta, förkylning & värk i kroppen. Hallelujah! Ehm.. Hatar att vara sjuk, vill inte sitta själv i min lägenhet och tycka synd om mig själv, men vad gör man???

Köpte även min drömbil för snart en månad sen, bara tre dagar efter mitt senaste inlägg. Det blev en Volvo s80, 2.9. Årsmodell -99 med 204 hk. Den går liiiiite snabbare än 850n kan jag lova. Den har även allt! och lite till. Förutom drag och navigator då. Älskar motorvärmaren och solluckan på'n



Nej men vafan, vad gör man när man är sjuk?? Hade verkligen behövt handla mat, men det är ju inte lätt när man är sjuk... Får väl se vad vi kan göra åt saken. ciao!


RSS 2.0