Till T.

Var bara tvungen att skriva detta till T, är det sarkasm jag hör?

"Hej, tänkte bara säga grattis till huset. Och jag hoppas att du är lycklig med din flickvän och erat barn. Bättre kunde det väl inte bli?"


Sista dagen på semestern!

Oj, har redan tre veckor gått? helt sjukt ... Imorgon ringer klockan 5,30. Och dags att börja jobba igen.

Min drömman....

Jag har hittat min drömman och nu håller jag tummarna! Håll tummarna med mig ;)

ensam i en folkmängd

Trots att jag omges av älskade vänner och familj så känner jag mig ensam, jag kan stå i mitten av tusen personer och ändå känna mig ensam. Ensam men stark.

Semesterrrr!

Är nu inne på andra semesterveckan och man mår ju förjävla gött när det är semester må jag lova!
Första veckan (v28) var jag i Örebro och hälsade på mina gamla klasskompisar, det var alldeles för länge sen sist! Men vi hade en jävla rolig utekväll alltså! Synd bara att några inte kunde vara med ...    
 
jag vettefan när dom tog bilden, menmen x) ..
 
 
Sen på torsdagen i förra veckan körde jag hem från Örebro igen och på fredagen var jag i glommen på kräftfestivalen med Johanna, Ronja, Marcus, Henrik, Micke, Sophie & Martina :), jävla tryck det var! Men kul vare ..    
 
bild från förferren ... p.s diggar Ronjas krull d.s
 
 
 
Johanna tyckte att alla skulle ha på sig något roligt, men behöver jag ens ha på mig något roligt för att se rolig ut? ;) Sa någon cheese?
 
 
 
 
Och nu denna veckan är man i Blekinge på semester med familjen! Hade en förjävla bra födelsedag i onsdags då vi var i ladan på campingen och dansade och lyssnade på country & rock 'n' roll! :D Och nej, vi bor inte på campingen, men vi bor i en stuga typ 100 m från campingen.. En ort med ett jävla roligt namn, Pukavik haha. Men snygga killar vare här. ;)
 
en grillekväll, m-hm! :)
 
 
Imorgon taggar vi Laholms cruisingen och jag ska köra wildcaten! U-N-D-E-R-B-A-R-T !!!!! Vi dansar soldansen som Johanna brukar säga och hoppas på fint väder. Det blir även premiärturen för Daniel som ska med, lillpöjken! Men han är allt duktig på att dansa alltså, fjorton bast!
 
 
Och så en minnesstund för en trogen tjänare, den stackarn klarade inte av att bli klämd i en bildörr !
 
 
 
 

hb!

happy birthday to me! :)

RSS 2.0